Stopper-linjearbeid

Stopper arbeidet

STATNETT har i dag meddelt ledningsentreprenøren Nettpartner om at alt arbeid som selskapet utfører for Statnett skal stoppes.

 

Det melder Statnett i ei melding nå i ettermiddag.

 

Nettpartners arbeid ble også stoppa på prosjektene Balsfjord-Skaidi, hvor selskapet blant anna har vært i virksomhet i Signaldalen.

 

Fra før er selskapets aktiviteter på prosjektet mellom Namsos og Nedre Røssåga allerede innstilt etter dødsulykka som fant sted for to dager siden på denne strekningen.

 

-Vi har det siste døgnet registrert et mulig avvik fra Nettpartner i deres arbeid. Vi har derfor valgt å stoppe alt arbeid de utfører for oss og har bedt selskapet om å avklare forholdene rundt det mulige avviket. Vi vil gjøre en ny vurdering på mandag, og vil da ta stilling til videre framdrift, sier konserndirektør Elisabeth Vike Vardheim i Statnett.   

 

- Jeg vil understreke at vi ikke har noe grunnlag for å spekulere i at det er noen årsakssammenheng mellom det mulige avviket og ulykken. Årsaksforholdene vil først bli klarlagt i og med den pågående granskninga og politiets etterforskning, legger hun til.