Stor-kommune
Visit Lyngenfjord presenterer Lyngenfjordregionen i en ny reiseguide.

Ny reiseguide

VISIT LYNGENFJORD  har samlet all informasjon om Lyngenfjordregionen i en ny reiseguide.

 
Reiselivssjef i Visit Lyngenfjord, Georg Sichelschmidt.
Daglig leder i Visit Lyngenfjord, Georg Sichelschmidt.

I denne guiden finner man oversikt over alle bensinstasjoner, matbutikker, kafeer, museer, verksteder og forskjellige typer butikker. Den inneholder også informasjon om åpningstider, telefon, epost og hjemmesider.

 

– I tillegg beskriver vi regionen og gir tips om hva man kan gjøre av severdigheter, vandreturer og fine utsiktspunkter der man for eksempel kan se midnattssola, forteller daglig leder i Visit Lyngenfjord, Georg Sichelschmidt i ei pressemelding.

 

Hele reiseguiden er bygd opp som en «roadbook» - fra Oteren i sør til Spåkenes på østsiden av Lyngenfjorden og fra Oteren til Koppangen og Nord-Lenangen på vestsiden av fjorden.

 

 – Her beskriver vi alle plassene man kan kjøre forbi, sier Sichelschmidt.

 

Guiden er gratis og tilgjengelig for alle som ønsker å laste den ned fra Visit Lyngenfjord sin hjemmeside.

 

– Den er også tilgjengelig som Word-file, og vi vil tilby den til turoperatører over hele verden der de kan legge inn sin egen logo og kontaktinformasjon. Deretter kan turoperatørene gi den til sine kunder som ønsker å besøke Lyngenfjorden, forklarer han.

 

Sichelschmidt sier denne guiden er en av tiltakene Visit Lyngenfjord jobber med der målet er å sørge for at informasjon om regionen er lett tilgjengelig for alle.

– Regionen er veldig ukjent for mange tilreisende og er for de fleste kun et område de kjører forbi, enten til eller fra Nordkapp. Vi må sørge for at de få vite om Lyngenfjordregionen og våre severdigheter, understreker han og påpeker at det finnes mange severdigheter og skatter her som ingen vet om.