Mine siste betraktninger før valget

Av Malvin Nygård, listekandidat for Tverrpolitisk liste

Når sykehjemssaken har fått så stor plass fra vår side i valgkampen, er det ikke først og fremst fordi den er planlagt bygd i Skibotn, og at det er ett nytt sykehjem, men fordi pengebruken til sykehjemmet, knuser alle andre viktige tiltak i Storfjord kommune.

100 mill kr. til nytt sykehjem, eller ikke, er nøkkelen til det meste som skal skje, eller som må legges bort i kommende valgperiode.
Det er ikke slik, selv ikke i Storfjord kommune, at man kan låne, og låne ubegrenset. En gang må man stoppe.
Det er allerede lånt så mye, at vi idag er på Robek lista.

Når man «skroter» ett velfungerende Åsen, som sykehjem, og ikke kan komme med noen handfaste planer for etterbruken, er det all grunn til å spørre; hvorfor opptrer kommunestyreflertallet i denne perioden slik?
Så arrogant, og så respektløst overfor de mere enn 700 stemmeberettigede, som i juni 20014, protesterte på planene om å legge ned Åsen.
Det er en ting å si om det.
Manglende politisk klokskap.
For meg og mange andre ser det ut for at hensikten  har vært å bruke makta, for å presse igjennom flere vedtak, i samme retning.
Skal vi akseptere det, og la disse menneskene styre videre, slik som nå?
 
Det er derfor særdeles viktig å stoppe pengesløseriet, slik at vi kan reparere svømmebassenget, Hatteng skole, de kommunale vegene og veglysene mm.
Når man kjører gjennom kommunen, så kan man ved selvsyn se hvor det er ny asfalt på kommunevegene, hvor det er veglys som fungerer, og hvor det ikke er veglys eller asfalt på kommunevegene .
Så spør man seg selv; hvorfor er det slik forskjell?

Fortjener dagens makthavere i Storfjord å styre videre?

Bruk stemmeretten, det gjør forskjellen.
Godt valg.