Handlekraft for vekst og arbeidsplasser

Av Morten Pettersen, 6 kandidat for Storfjord Fremskrittsparti

I Norge ser vi et press på oljenæringen og en ny økonomisk situasjon står overfor oss. Dette skal Fremskrittspartiet møte med handlekraft.

Mens Arbeiderpartiet roper høyest og leverer minst er FrP ute etter løsningene som gir trygghet i hverdagen til folk flest. Det gjør vi nå med å gi friske midler til konkrete utbyggingsprosjekter og lanserer en lang rekke tiltak for å bedre arbeidssituasjonen for ingeniører og andre i hele landet.
Det settes nå av hele 170 mill. til en masterplan for marin forskning som vil skape arbeidsplasser i en av Norges største næringer. Vi øker bevilgningene til nyskapning i offshore-sektoren med 155 mill. Innovasjon Norges etablerertilskudd for gründere styrkes ytterligere, og vi gir en enklere og raskere mulighet for ingeniører å få praktisk-pedagogisk utdanning. I tillegg til disse tiltakene trapper vi opp investeringene i infrastruktur ytterligere for å skape vekst og arbeidsplasser.
Mange føler den nye situasjonen på lommeboken, og vi har sett en bekymrende utvikling i arbeidsmarkedet. Er det en ting som er sikkert, så er det at Norge trenger ingeniører inn i fremtiden. Veier skal bygges, broer skal sikres og vi skal investere milliardvis i veier og jernbane over hele landet. Samtidig har vi allerede gitt over 13 milliarder i skatte- og avgiftslettelser til folk flest og bedrifter. Det bidrar til vekst og arbeidsplasser over hele Norge.
Vi bretter opp ermene og møter denne situasjonen med handlekraft og konkrete tiltak for å gi trygghet i hverdagen til folk flest.

Min stemme går derfor til Storfjord Fremskrittsparti

Bruk stemmeretten – Godt Valg